Rick-Akerman-fotografie-Passie-NHD-Yamit-Hamelzky-Rechten

De “Passie” van Yamit Hamelzky.

Na de veelbesproken portretten van ‘Van Binnen’ in het NHD/Alkmaarsche Courant is het nu tijd om voor het derde jaar op rij een nieuwe rubriek neer te zetten. Nu inplaats van de zaterdag editie naar de vrijdag editie, de nieuwe rubriek ‘Passie’.

’Passie’ is een serie op vrijdag in het NHD/Alkmaarsche Courant rond jonge mensen met een min of meer obsessieve voorliefde voor iets waar (bijna) alles voor moet wijken en wat het persoonlijke leven beheerst. Zoals bijvoorbeeld een sport, dans, muziek, yoga, skateboarden, BMX, gamen, theater of auto’s. Elke week zal ik een passie uitlichten en probeer ik een andere invalshoek te bedenken en een interessant decor voor de foto. 

Wat is jullie passie???

Deze week de passie van de jonge schone(22), Yamit Hamelsky uit Warmenhuizen. Een uitzonderlijke passie kun je wel stellen. Een passie voor recht. Ze studeert nog maar zal altijd strijden voor recht en onrecht.

De waakhond van de samenleving op de foto was een toevallige voorbijganger en ook nog een bekende. Krosty Jimenez (Claudio) stelde de niets vermoedende hond Fuego beschikbaar als model 😉

Klik hier voor het interview uit de Alkmaarsche Courant.