Pioneer DJ

Ik heb diversen fotoshoots in documentaire stijl mogen verzorgen voor Pioneer DJ, onderdeel van Pioneer Corporation. Van speakers en beleving fotograferen op festivals als Extrema outdoor tot de lancering van een nieuwe koptelefoon in de Escape.

Koninklijke Oosterhof Holman Beheer BV

Diverse zakelijke projectfotografie in opdracht van Koninklijke Oosterhof Holman Beheer BV. Koninklijke Oosterhof Holman is in ruim honderd jaar gegroeid naar een sterke, gezonde organisatie in de grond-, weg- en waterbouw.

Hessing Supervers

Zakelijke reportage in opdracht van Hessing “Supervers”. Groente en fruit snijden en verwerken is een vak apart. Hessing BV beheerst dat vak al bijna 60 jaar. Fotografie op locatie te Zwaagdijk en Helmond.

Exellent Food & Snacks – In Progress

Exellent Food & Snacks is de fabriek waar alle heerlijke kroketten en bitterballen worden gemaakt. De heerlijke snacks van Cas Spijkers, Amsterdamse Croquetten, Exellent en Weiderijck worden hier geproduceerd.  In 2014 is er een compleet nieuwe fabriek neergezet in Oudkaspel(NH). Naast het op beeld vastleggen van het gehele bouwproces maakte ik ook deze kleine impressie van de binnenkant. Van interieur tot werkproces.

Bam bouw – Renovatie

Reportage gemaakt(2014) in opdracht van de Koninklijke BAM Groep nv. Het was een grootschalig renovatie project in de Bosboomstraat in Heerhugowaard. ”De Stroomversnelling” zoals het project heette was indrukwekkend en vooruitstrevend. Complete renovatie van binnen en buitenkant in twee weken. Dit mede mogelijk gemaakt door prefab en naadloze planning. Uniek in deze is dat de bewoners niet uit hun huis hoefden.