Incognito-Rick-Akkerman-Fotografie-Publicatie-AC-19-07-2014

Achtergrondzangeres incognito tijdens optreden Berget Lewis bij Zomer op het plein.

Mijn naam is Rick Akkerman en ik heet u van harte welkom op mijn foto-blog,

Wekelijks vindt u hier een nieuwe foto die u in het “Hart” van de Alkmaarsche Courant (zaterdageditie) terug kunt vinden. De Alkmaarsche Courant is een bijlage van het NHD (Noordhollands Dagblad). Elke week zal ik de foto uit de krant exclusief hier op mijn blog toelichten en bent u natuurlijk vrij om uw reactie te geven. De foto’s zullen diversiteit tonen en over het algemeen zal de leidraad actie en beweging zijn.

29 juni was er op het Canada Plein een optreden te zien van Berget Lewis tijdens het ieder jaar terugkerende Zomer op het Plein. Vanaf 22 juni tot en met morgen 10 augustus waren er elk weekend voorstellingen en optredens te zien. Vanavond speelt Maaike Ouboter om 21:00 (bekend van de Beste Singer/Songwriter). Hier zal ik ook zeker even een kijkje gaan nemen. De foto die ik heb gemaakt is van een achtergrondzangeres die mij opviel tijdens het optreden van Berget Lewis. Een donker meisje die wegviel in de achtergrond waarbij het hele plein mooi weerspiegelde in de zonnebril. Het contrast met het witte jasje sprak mij meteen aan. Door de donkere achtergrond, de donkere huidskleur, een hoedje en de zonnebril was ze volledig incognito maar sprong er ook wel weer uit door het witte jasje en de spiegelende bril. Achteraf is de foto omgezet naar zwart/wit en heb ik de glazen van de bril in kleur gelaten.

De naam van de foto is uiteraard ”Incognito”.

Welke optredens heeft u bezocht??

 

Bent u geïnteresseerd in een afdruk van de foto? Laat u gegevens dan in de SHOP achter en ik neem z.s.m. contact met u op. Heeft u zelf iets interessants wat u wilt laten verzilveren in een “Echte Akkerman”?? Neem dan contact op.