Rode-Loper-Rick-Akkerman-Publicatie-AC-15-02-2014

De Eeuwigelaan Bergen. De rode loper ligt altijd klaar om bewandeld te worden.

Mijn naam is Rick Akkerman en ik heet u van harte welkom op mijn foto-blog,

Wekelijks vindt u hier een nieuwe foto die u in het “Hart” van de Alkmaarsche Courant (zaterdageditie) terug kunt vinden. De Alkmaarsche Courant is een bijlage van het NHD (Noordhollands Dagblad). Elke week zal ik de foto uit de krant exclusief hier op mijn blog toelichten en bent u natuurlijk vrij om uw reactie te geven. De foto’s zullen diversiteit tonen en over het algemeen zal de leidraad actie en beweging zijn.

Het bos aan de Eeuwigelaan in Bergen ligt nog prachtig bezaaid met bladeren. Een plek voor de rijken onder ons, althans om te wonen. Wandelen in het bos kan iedereen hier heerlijk. En als je een beetje fantaseert kun je de rijkdom zelf voelen.
De dag dat ik de foto maakte viel het licht schitterend tussen de bomen door op de bladeren. De bladeren vormde een mooie rode loper en het licht voelde als schijnwerpers tijdens een filmpremière. Een natuurlijke uitnodiging om als een echte celebrity te wandelen door het bos. En dat in alle rust!
Juist het tegenovergestelde van een echte rode loper, waar iedereen aan je trekt en je verblindt wordt door felle lampen.

Een wereld van verschil!!

Ik heb de keuze al gemaakt. En u??

P.s. “Rode Loper” is overigens de naam die deze foto draagt.

 Bent u geïnteresseerd in een afdruk van de foto? Laat u gegevens dan in de SHOP achter en ik neem z.s.m. contact met u op. Heeft u zelf iets interessants wat u wilt laten verzilveren in een “Echte Akkerman”?? Neem dan contact op.