Lui-steren-Rick-Akkerman-Publicatie-AC-31-05-2014

Heerlijk muziek luisteren bij Jazz in de Hout.

Mijn naam is Rick Akkerman en ik heet u van harte welkom op mijn foto-blog,

Wekelijks vindt u hier een nieuwe foto die u in het “Hart” van de Alkmaarsche Courant (zaterdageditie) terug kunt vinden. De Alkmaarsche Courant is een bijlage van het NHD (Noordhollands Dagblad). Elke week zal ik de foto uit de krant exclusief hier op mijn blog toelichten en bent u natuurlijk vrij om uw reactie te geven. De foto’s zullen diversiteit tonen en over het algemeen zal de leidraad actie en beweging zijn.

Afgelopen zondag de 25ste klonken saxofonische contrabassen en andere muzikale geluiden in cultuurpark De Hout in Alkmaar. Zittend in het gras op een kleedje in de zon genieten van een prachtige luie zondag. Het was Jazz in De Hout. Een zonovergoten middag met je eigen wijntje of een drankje voor het goede doel. Er worden ieder jaar weer verschillende culturele evenementen georganiseerd in De Hout en zolang het mooi weer is is het bij uitstek een mooie gelegenheid om je zondag te besteden. De man op de foto had zijn eigen stoeltje meegenomen om zo optimaal te luieren en te luisteren. Daarom heet deze foto ook Lui-steren. De foto is gemaakt met een langere sluitertijd en is ingeflitst met flitser op tweede gordijn stand waardoor je scherpte maar ook beweging in de foto krijgt doordat de camera tijdens het nemen van de foto is bewogen.

Komt u weleens in De Hout??

 

Bent u geïnteresseerd in een afdruk van de foto? Laat u gegevens dan in de SHOP achter en ik neem z.s.m. contact met u op. Heeft u zelf iets interessants wat u wilt laten verzilveren in een “Echte Akkerman”?? Neem dan contact op.