Spiegeltje-spiegeltje....-Rick-Akkerman-Publicatie-AC-21-12-2013

Kerst weerspiegeld volop in Alkmaarse grachten.

Mijn naam is Rick Akkerman en ik heet u van harte welkom op mijn foto-blog,

Wekelijks vindt u hier een nieuwe foto die u in het “Hart” van de Alkmaarsche Courant (zaterdageditie) terug kunt vinden. De Alkmaarsche Courant is een bijlage van het NHD (Noordhollands Dagblad). Elke week zal ik de foto uit de krant exclusief hier op mijn blog toelichten en bent u natuurlijk vrij om uw reactie te geven. De foto’s zullen diversiteit tonen en over het algemeen zal de leidraad actie en beweging zijn.

De Donkere dagen voor kerst komen er weer aan. Tijd voor gezelligheid, tijd voor elkaar, tijd voor een beetje sfeer!

Vorige week deed ik een rondtje binnenstad om te kijken of ik het echte kerstgevoel kon vangen en stuitte op dit mooie tafereel bij Luttik Oudorp. Ieder jaar word de stad weer prachtig aangekleed met lichtjes. Vooral de grachten van Alkmaar  weerspiegelen volop kerstbeleving in het water. Het was windstil en dus was het water spiegelglad zodat de lampjes mooi reflecteerden. In de verte zie je De Waag mooi mee kleuren. De Waag, een kenmerk van thuis, een kenmerk van de stad Alkmaar. Het centrale punt waar wij met z’n allen omheen versieren.

De naam van deze foto is; Spiegeltje spiegeltje….

Spiegeltje spiegeltje…. van de gracht, welke stad heeft de mooiste pracht??….

Alkmaar!

Fijne Kerstdagen!

Bent u geïnteresseerd in een afdruk van de foto? Laat u gegevens dan in de SHOP achter en ik neem z.s.m. contact met u op. Heeft u zelf iets interessants wat u wilt laten verzilveren in een “Echte Akkerman”?? Neem dan contact op.