Alkmaar-aan-Zee-Rick-Akkerman-Publicatie-AC-14-06-2014

Midden in de stad het échte strandgevoel bij stadsstrand De Kade in Alkmaar.

Mijn naam is Rick Akkerman en ik heet u van harte welkom op mijn foto-blog,

Wekelijks vindt u hier een nieuwe foto die u in het “Hart” van de Alkmaarsche Courant (zaterdageditie) terug kunt vinden. De Alkmaarsche Courant is een bijlage van het NHD (Noordhollands Dagblad). Elke week zal ik de foto uit de krant exclusief hier op mijn blog toelichten en bent u natuurlijk vrij om uw reactie te geven. De foto’s zullen diversiteit tonen en over het algemeen zal de leidraad actie en beweging zijn.

Stadsstrand De Kade in Alkmaar, een plek om even het strandgevoel op te doen. Gelegen aan de Noorder Arcade en sinds 2012 van April tot September geopend voor een hapje en een drankje. Maar bovenal de plek voor ontmoeting, gezelligheid en goede gesprekken. Kinderen maken zandkastelen terwijl de ouders onthaasten van de dagelijkse beslommeringen. Veel akoestische live muziek om echt bij te “chillen”. Zelf zit ik hier ook geregeld met mijn blote voeten in het zand tot dat de zon onder gaat en je vervolgens lekker rond het kampvuur ongedwongen kan hangen.

Voor mij dus zeker een plek om iedereen aan te raden om eens langs te gaan. Daarom heb ik voor deze foto gekozen deze week. Een 360 graden panorama waarbij links het Kanaal ziet (als het ware de zee) en rechts De Kade (als het ware de boulevard). Hij is genomen vanaf het houten torentje van het stadsstrand tijdens een ondergaande zon.

Zullen we een keer samen een biertje drinken??

 

Bent u geïnteresseerd in een afdruk van de foto? Laat u gegevens dan in de SHOP achter en ik neem z.s.m. contact met u op. Heeft u zelf iets interessants wat u wilt laten verzilveren in een “Echte Akkerman”?? Neem dan contact op.