Passie_NHD_Fleur_Koelman_DJ-rick-akkerman

De “Passie” van Fleur Koelman.

Na de veelbesproken portretten van ‘Van Binnen’ in het NHD/Alkmaarsche Courant is het nu tijd om voor het derde jaar op rij een nieuwe rubriek neer te zetten. Nu inplaats van de zaterdag editie naar de vrijdag editie, de nieuwe rubriek ‘Passie’.

’Passie’ is een serie op vrijdag in het NHD/Alkmaarsche Courant rond jonge mensen met een min of meer obsessieve voorliefde voor iets waar (bijna) alles voor moet wijken en wat het persoonlijke leven beheerst. Zoals bijvoorbeeld een sport, dans, muziek, yoga, skateboarden, BMX, gamen, theater of auto’s. Elke week zal ik een passie uitlichten en probeer ik een andere invalshoek te bedenken en een interessant decor voor de foto. 

Mijn Passie is fotograferen, wat is die van jullie?

Deze week de passie van de 17 jarige Fleur Koelman die onder naam Hitgirl DJ is. Ze entertaint mensen graag met haar muziek. De naam HitGirl waarmee ze zich profileert is uit de film Kickass waarin een jong meisje de rol speelt van een soort superheld die een paarse pruik en oogmasker draagt. Naast het draaien van platen speelt ze ook een aantal instrumenten maar het lieft wil ze DJ worden. Ze is gek op Dubstep en Drum ’n Bass maart draait op feesten voornamelijk deephouse en bassline. De hitjes die vroeger gedraaid werden middels een grammofoonspeler staan tegenwoordig op een usb stick.