Passie_NHD_Leonie_Broers_Surfster-rick-akkerman-fotografie-nhd

De “Passie” van Leonie Broers.

Na de veelbesproken portretten van ‘Van Binnen’ in het NHD/Alkmaarsche Courant is het nu tijd om voor het derde jaar op rij een nieuwe rubriek neer te zetten. Nu inplaats van de zaterdag editie naar de vrijdag editie, de nieuwe rubriek ‘Passie’.

’Passie’ is een serie op vrijdag in het NHD/Alkmaarsche Courant rond jonge mensen met een min of meer obsessieve voorliefde voor iets waar (bijna) alles voor moet wijken en wat het persoonlijke leven beheerst. Zoals bijvoorbeeld een sport, dans, muziek, yoga, skateboarden, BMX, gamen, theater of auto’s. Elke week zal ik een passie uitlichten en probeer ik een andere invalshoek te bedenken en een interessant decor voor de foto. 

Mijn Passie is fotograferen, wat is die van jullie?

Deze week de passie van Surfbabe Leonie Broers uit Alkmaar. 29 jaar en inmiddels staat ze al ruim 10 jaar op haar surfboard. Surfen in Nederland is niet ideaal aangezien het vaak korte ritjes zijn die je kunt maken omdat de golfen gewoon minder mooi rollen dan elders. Maar een surfer met passie zal toch proberen om zo veel mogelijk in de Hollandse Noordzee te liggen voor de grote funfactor. Het is gewoon een ‘way of life’!

Klik hier voor het interview uit de krant.