Rick-Akkerman-Fotografie-Passie_NHD_Natalie_Fabricius_Kapster

De “Passie” van Natalie Fabricius

Na de veelbesproken portretten van ‘Van Binnen’ in het NHD/Alkmaarsche Courant is het nu tijd om voor het derde jaar op rij een nieuwe rubriek neer te zetten. Nu inplaats van de zaterdag editie naar de vrijdag editie, de nieuwe rubriek ‘Passie’.

’Passie’ is een serie op vrijdag in het NHD/Alkmaarsche Courant rond jonge mensen met een min of meer obsessieve voorliefde voor iets waar (bijna) alles voor moet wijken en wat het persoonlijke leven beheerst. Zoals bijvoorbeeld een sport, dans, muziek, yoga, skateboarden, BMX, gamen, theater of auto’s. Elke week zal ik een passie uitlichten en probeer ik een andere invalshoek te bedenken en een interessant decor voor de foto. 

Mijn Passie is fotograferen, wat is die van jullie?

Deze week de passie van kapster Natalie Fabricius (20 jaar). Zij heeft sinds een jaar een eigen salon aan huis bij haar ouders. Ik ken een hele hoop mensen die kapper zijn maar zij was wel de eerste die aangaf dat het haar passie is. Haar moeder vertelde dat Natalie haar eerste woordje ‘knippen’ was dus ja, dan zit het echt in het bloed! 

Zoals altijd probeer ik een andere invalshoek te kiezen voor de passie. Daarom dit extreme plantenkapsel die toch ook even gesnoeid moest worden door Natalie! Heerlijk in de stoel zitten met een kopje kruiden thee 😉