Passie_NHD_Pelle_Padmos_Honkbal

De “Passie” van Pelle Padmos

Na de veelbesproken portretten van ‘Van Binnen’ in het NHD/Alkmaarsche Courant is het nu tijd om voor het derde jaar op rij een nieuwe rubriek neer te zetten. Nu inplaats van de zaterdag editie naar de vrijdag editie, de nieuwe rubriek ‘Passie’.

’Passie’ is een serie op vrijdag in het NHD/Alkmaarsche Courant rond jonge mensen met een min of meer obsessieve voorliefde voor iets waar (bijna) alles voor moet wijken en wat het persoonlijke leven beheerst. Zoals bijvoorbeeld een sport, dans, muziek, yoga, skateboarden, BMX, gamen, theater of auto’s. Elke week zal ik een passie uitlichten en probeer ik een andere invalshoek te bedenken en een interessant decor voor de foto. 

Mijn Passie is fotograferen, wat is die van jullie?

Deze week de passie van honkballer Pelle Padmos(16 jaar) uit Bergen(NH). Al tien jaar speelt hij passievol honkbal bij de Bergense club The Bears. Vijf dagen in de week is hij er mee bezig en het wordt alleen maar leuker geeft hij aan. Het is niet alleen het trainen en wedstrijden spelen maar ook kijken naar de sport doet hij graag. De Major League in Amerika volgt hij dan ook op de voet. 

Zijn grootste droom is om bij een Amerikaans honkbal team te spelen.

Deze foto is gemaakt bij het strand van Bergen aan Zee. Een honkballer probeert natuurlijk altijd zijn ballen zo ver als de horizon rijkt te slaan. Dit keer is het geen bal maar de zon die fungeert als de bal.

Klik hier voor het interview uit de krant.