Passie_NHD_Zena-Rae_Borst_Kunstschaatser

De “Passie” van Zena-Rae Borst

Na de veelbesproken portretten van ‘Van Binnen’ in het NHD/Alkmaarsche Courant is het nu tijd om voor het derde jaar op rij een nieuwe rubriek neer te zetten. Nu inplaats van de zaterdag editie naar de vrijdag editie, de nieuwe rubriek ‘Passie’.

’Passie’ is een serie op vrijdag in het NHD/Alkmaarsche Courant rond jonge mensen met een min of meer obsessieve voorliefde voor iets waar (bijna) alles voor moet wijken en wat het persoonlijke leven beheerst. Zoals bijvoorbeeld een sport, dans, muziek, yoga, skateboarden, BMX, gamen, theater of auto’s. Elke week zal ik een passie uitlichten en probeer ik een andere invalshoek te bedenken en een interessant decor voor de foto. 

Mijn Passie is fotograferen, wat is die van jullie?

Deze week de passie van de jonge(15 jaar) kunstschaatser Zena-Rae Borst. Al zo’n 10 jaar staat ze op de elegante ijzers en traint ze dagelijks bij de Meent. Twee weken per jaar is er geen training en is echt vrij van haar passie. Ze rijd veel wedstrijden en van de zomer haar eerste wedstrijd in Canada, het thuisland van haar moeder. De foto spreekt voor zich, het is een kunst dat schaatsen!

Klik hier voor het interview uit de krant.