40 Jaar TAQA Theater De Vest

Speciaal voor het veertigjarig bestaan (2018) van TAQA Theater De Vest in Alkmaar werden klanten uitgenodigd die er vaste bezoeker aan huis zijn. Ze zijn voor een jubileum magazine op de foto gezet in een theater setting.

Passie (NHD)

In deze serie licht ik elke week de Passie van jonge gedreven mensen uit in het NHD / Alkmaarsche Courant. De meest uiteenlopende passies komen aan bod. Elke keer probeer ik de personen op of in een andere setting te plaatsen die vervreemd is of in ieder geval niet gebruikelijk.

Typisch

In de zomer van 2016 heb ik de volledige fotografie verzorgd voor het boek “Typisch Langedijk”. Initiatiefnemer Dirk Snip van Gallinago Media gaf mij hierbij de creative vrijheid. Hiervoor heb ik 60 bedrijven, 100 persoonlijkheden, evenementen en herkenbare plekken van Broek op Langedijk bezocht en vastgelegd. Tevens heb ik het ontwerp van het boek mogen maken. Het boek verteld in beeld en tekst het verhaal over het heden en de historie van Langedijk. Met teksten van Rianne Groen van Scherpzinnig Tekst & Communicatie. In 2018 volgde Typisch Alkmaar en 2019 Typisch Hoorn. Hier een greep uit alle drie de edities.

BKL Magazine

In opdracht van Elma Media heb voor de BKL (bedrijfskring Langedijk) de volledige fotografie gedaan voor een eenmalig jubileum magazine ”De Mart”. Een creative uitdaging!

Van Binnen (NHD)

 ‘Van Binnen’  is een serie portretten van boeiende persoonlijkheden uit de regio NoordHolland die elke zaterdag in het NHD/Alkmaarsche Courant verschenen. Intrigerende verhalen/interviews met een bijgevoegd portret die een verhaal an sich verteld.

‘Zwart-wit en Rauw, het unieke van elk mens apart’k is individueel, Apart zijn we allemaal