Arbeidsvitaminen-Rick-Akkerman-Publicatie-AC-26-10-2013

Werkzaamheden N512 Hoeverweg in volle gang.

Mijn naam is Rick Akkerman en ik heet u van harte welkom op mijn foto-blog,

Wekelijks vindt u hier een nieuwe foto die u in het “Hart” van de Alkmaarsche Courant (zaterdageditie) terug kunt vinden. De Alkmaarsche Courant is een bijlage van het NHD (Noordhollands Dagblad). Elke week zal ik de foto uit de krant exclusief hier op mijn blog toelichten en bent u natuurlijk vrij om uw reactie te geven. De foto’s zullen diversiteit tonen en over het algemeen zal de leidraad actie en beweging zijn.

De laatste tijd heeft iedereen het steeds over die mooie luchten, vooral in de ochtend. Dit ben ik afgelopen woensdag maar eens zelf gaan bekijken. Nog voor zonsopgang ben ik op pad gegaan.

Eerder deze week zag ik de graafmachine’s al staan langs de Hoeverweg richting Egmond en dacht, dat is een mooi beeld om een foto van te maken in combinatie met de opkomende zon. De werklui waren al druk in de weer met het plaatsen van de beschoeiing in de sloot. Precies op tijd! De zon kwam langzaam tevoorschijn en produceerde een zeer mooi oranje/geel licht, zonder een wolkje aan de lucht, prachtig!

Ik bepaalde de compositie en zorgde hierbij dat de zon net half achter de arm van de graafmachine zat en maakte de foto. De foto heb ik natuurlijk wel wat aangedikt in Photoshop om de foto nog meer kracht te geven.

De zon geeft de werkmannen een stevig portie energie. Daarom heb ik de  foto Arbeidsvitaminen genoemd.

Bent u geïnteresseerd in een afdruk van de foto? Laat u gegevens dan in de SHOP achter en ik neem z.s.m. contact met u op. Heeft u zelf iets interessants wat u wilt laten verzilveren in een “Echte Akkerman”?? Neem dan contact op.