Festa-del-Vino-Rick-Akkerman-Fotografie-Publicatie-AC-12-07-2014

Wijn proeven en vermaak tijdens nieuw evenement Festa del Vino aan de Paardenmarkt in Alkmaar.

Mijn naam is Rick Akkerman en ik heet u van harte welkom op mijn foto-blog,

Wekelijks vindt u hier een nieuwe foto die u in het “Hart” van de Alkmaarsche Courant (zaterdageditie) terug kunt vinden. De Alkmaarsche Courant is een bijlage van het NHD (Noordhollands Dagblad). Elke week zal ik de foto uit de krant exclusief hier op mijn blog toelichten en bent u natuurlijk vrij om uw reactie te geven. De foto’s zullen diversiteit tonen en over het algemeen zal de leidraad actie en beweging zijn.

Afgelopen 6 juli werd voor het eerst het nieuwe wijnfestival gehouden, Festa del Vino aan de Paardenmarkt in Alkmaar. Een kleinschalig en ”knus” festival waar Vino (wijn) centraal staat. Van 14:00 tot 22:00 kon je gratis binnen lopen om de lekkerste wijnen te proeven van de betere wijnhuizen en wijnprofessionals uit Groot Alkmaar. Er was tevens een diversiteit aan fingerfoods en andere hapjes. Straatmuziek, demo’s, workshops en een relaxte sfeer maakte het festival tot een succes, ondanks dat het weer later op de dag wat slechter werd.

Op de foto is een demonstratie van dansschool Sizzslingsalsa te zien, links in beeld. Het rood van de kleding springt er uit, de kleur van passie, een passie voor wijn, liefde en het vrije gevoel! Dat is wat de organisatie van het festival wilde overdragen. Het is wederom een 360 graden foto. Dit schept bij dit soort foto’s altijd een leuk beeld omdat je een tijdje naar zo’n foto kan kijken en steeds weer nieuwe dingen ziet.

De naam van de foto is vanzelfsprekend; Festa del Vino.

Komt u volgend jaar ook?

 

Bent u geïnteresseerd in een afdruk van de foto? Laat u gegevens dan in de SHOP achter en ik neem z.s.m. contact met u op. Heeft u zelf iets interessants wat u wilt laten verzilveren in een “Echte Akkerman”?? Neem dan contact op.